# kisah aku, kau, dia & mereka ~

Facebook
RSS

encek PITA yg ncem salah lagi

Uhuhuuuuu ~
Sedey ! L nie jek yg aku bley gambokan perasaan aku skrg,,
Knp ?
Sebab ! ~ analisis kajian aku kene tolak,huwaaaaa
Seyes, lepas beliau kte bkn yg cmnie,, ! aku rse air mata nk gugur ke bumi jek..huhu
Semangat aku terbang twos,,
Aku ader mse 2 ari lagi tok stelkan FYP aku, afta diz, aku kene ksik blik kt supervisor aku,
Selepas ape yg jdik, mood aku down twos, nak buat blik pom da rse malas,
SEMANGAT ! plez come to me ~ m rely need u..huhu
Tanpa ko, payah la aku nk smbg wat encek PITA ncem aku nih,,,

harga segulung ijazah ! everythin in my hand
yeah,,yeahh ! fightin2x ~ 4 sake of my paren

##makabah , doakan ila !
[ Read More ]

selamat hari ibu !

                         ◕ ‿ ◕   ◕ ‿ ◕

My Mother, my friend so dear
throughout my life you're always near.
A tender smile to guide my way
You're the sunshine to light my day
You’re everything to me !


selamat ari ibu, mak !
Thanx to being a wonderful mom kepada kami 7 beradik ~
Jasa mak akan kami kenang sampai bebiler !
Kami sayang mak sangat2x ~
Tanpa mak dan abah d sisi kami, we're nobody
Tanpa mak dan abah d sisi kami, ta mungkin anak-anak mak dan abah akan jadi seperti sekarang ~
Alhamdulillah di atas berkat doa mak dan abah,
Ila arap, mak dan abah gembira di samping anak-anak, menantu-menantu dan cucu-cucu kesayangan !

rindu nak cium tangan ini !  !  !

[ Read More ]

my encek Pita






encek Pita ?

biler mengingatkan encek Pita, luruh jantungku ! huhu
tinggal 3 minggu jek lagi sebelom aku serahkan encek pita aku dekat mama beliau ~
, minggu ke-9, proposal hingga ke bab 3 bwu jek lepas..

cam maner tue?

sekarang tengah dok analisis. tapi aku stil lagi blur !

apekahhh ! apekahh ! apekahhh !

n this nite, aku btol2 releks,,hahah ! rumet ku  lak sedang bertungkus lumus menyiapkan baby pita nya,,hihihiii

nampak, sgt aku masih belom sedar dari mimpi yg panjang !

“ ila, plez wake up ! 3 weeks more untuk membelai encek pita awak tue !”

Kalo awak ta dapat faham encek Pita awak tu ila, maksudnya awak memang tak boleh kawen dgn dia, ! huhuhu

huwaaaaa ! ya Allah permudahkan la urusan ku,
J

Bia la aku & encek Pita aku, boleh bersanding bersama2 nanti !


Yeahhh ! fightin 4  encek pita ! ! !
[ Read More ]

make2 ~

Lame gak asenye ta post pa pe bt belog nih kan,,kan,,kann, ~!  J
Seminggu sekali post ? ker sebulan sekali post, huh ! mane2 pom boley la, ! as long as awop2 sume bahgia daa,, hihihi
Nak post psal bnde da lepas bley ? cume nk kongsi2 jekk ~
Kan sharing is caring !
Walaupom da basi, bak kate kawan aku, ta perla,,nk gak share kt belog aku nihhh, !

Taraaaaa ! tomyam of d day !




Taraaaaa ! tomyam of d day !
Nie biler dtg mood kerajinan kami !,
 Pagi jumaat kami g MINES ! then bli la serba sdikit bebola yg ader kat GIANT tue,,
Then ptg lak, ader pasa malam,,beli la sayur sikit2x ~
Then esoknya masak la kamiii,, hihih
Pecah rekod, da ujung sem bawu mask ! SEBAB ?
Money da berkurang ! ekekeke,,padan muke kan ~ L
Mse ader duit, njoy kemain, skrg..tanggung sendirikkk !




[ Read More ]

    SpongeBob
    There was an error in this gadget

    my calendar