# kisah aku, kau, dia & mereka ~

Facebook
RSS

perkara yang tak boleh dilupakan ~~??





Tgk entry dah tahukan,,,mesti benda yang beri kesan dalam hidup kita kann..huhuhuu..tak kira la hepy ker sdih ker..

    so perkara yang aku tak bley nk lpe bila aku terlibat dengan satu eksiden ~~walaupun aku tak cedera pa per, tapi sangat beri kesan yang mendalam dalam diri aku..huhuhuu. Benda ni berlaku masa cuti sem yang lepas..kononnye nak pergi cari kerja la ngan kawan aku, tapi tak sempat nak g cari keje, motor pulak kena langgar dari belakang dengan sebuah lori yang banyak sangat tayar dia tue..huhuhuhu..nasib la aku ok jek,cuma motor jek yang masuk hospital..beratus jugak la kena keluar, tapi nasib jugak sebab uncle yang langgar aku tue yang settle kan semua,,hihihii,,~~kalau tak semput jugak laaa.. huhh ~~3 tahun aku bawak moto, ni la first time terlibat dengan eksiden....lepas dari tu, fobia pulak bila tengok lori besar kat jalan..huhuhuuu..

p/s :even kita berhati-hatipun, belum tentu orang lain akan berhati-hati ~~pliz remind urself~~

    perkara yang kedua yang tak boleh aku lupa bila, a

ku diterima masuk ke UPM~~serius benda ni takkan aku lupa dalam hidup aku..bukan senang nak masuk universiti, semua ikut nasib masing-masing je..so aku bersyukur sangat bila dapat menyambung pelajaran kat sini..gembira bukan kepalang. tapi yang sedihnya, itulah first time aku berjuahan dengan family..tak pernah berenggang kot dengan family,,tetiber jauh pulak dapat sambung. sebelum bertolak dari perak tue, 'banjir' la rumah aku tue..hahahaa~~
bila terkenang benda ni, serius lawak ~~hahahaa ..apa-apa pun, aku dah tahun ketiga sekarang,,cepatnya masa berlalu ~~

[ Read More ]

:-)

selamat bercuti kengkawan ~~

** assigment jangan lupa yerpp~~
Ahahahhahaaa



mood ** sangat hepy apabila berada d rumah ..


rumahku,syurgaku 


lalalalalala~~
[ Read More ]

pada satu malam ~~





  ****kenyang2 ~~alhamdulillah rezki..

crdit to my bro sebab datang melawat sayer tanpa tangan kosong ~~hihihihiiiiii

uhhhh..satay kajang,,my peberet laaa ~~yummmyyyy ! ! !

***crdit to penghuni 139,132,134 dan P3 ~~sebab berjaya abeskan makanan yang ada~~(tak berjaya 



sangatla, sebab satay jek yang abeshh~~)hihihihii
[ Read More ]

perak ke selangor ~~

huhh~~lama bebeno nk sampai benda alah niee,,tunggu punya tunggu tetap jugak tak sampaii,,masalah negara betolll,,, dan sebetul-betulnya benda alah tu dah sampai kat UPM dah dekat seminggu kowt...tapi orang PJSD ckap tak der ... haishh,,ape nak jadi niee,,,pengurusan oh pengurusann ~~serius memang menyusahkan ~~,..
cuak jugak bila benda nie tak sampai seperti yang dijanjikan ~~huhuhuuu
[ Read More ]

entry pasal 3 'J' kembali~~hahahaaa~~

tok kali nieee,,,3 'J' tue mungkin ~ ~


'Jasper' mungkin refer to penjaga office dr notts~~mungkin jugak habuk yang dikatakan,,

perkataan
'John' mungkin refer to sebuah restoran johnny (sambal petai dengan udang) yang dr Notts selalu pegi  dan mungkin juga aiskrim ~
mungkin juga seorang pemuda Brtish yang bernama JOHN

perkataan 'Jonah'  pula refer to kawan dr Notts yang tak suka gambarnya di bawa masuk ke dalam blog~ 


setakat nie jek yang dapat d berikan..mungkin d lain waktu,,hihihihii

wink..winkk~~
[ Read More ]

lagu assgment K.A.M.I

[ Read More ]

My Life Is About 'J' ?? kenpiuss ~~

sape 'J' nie pulakkkk ?? haishhhh,

Jasper ?

Jonah ?

John ?

hurmm,,,

Jasper mungkin makhluk yang berwarna merah, hijau tua and so on ~~,.

Jonah yang di fikirkan ialah adik beradik kumpulan jonas tuee~~

John mungkin nama gelaran seseorang ~


huhuhu
p/s: akutaksure~
[ Read More ]

bini-biniku gangster ~

streeeeeess ! ! !,,bila dah tertekan, ape pon tak buleh buat dah kann,,,,so kita layan  citer ni dulu hokayyy ~~~kang baru sambung buat kojerr~~ winkk..winkkk,,,


selamat hilangkan stress anda ,,.:-p



*** ambik dari YOUTUBE ~~ 
[ Read More ]

masalah jiwa :-(

assigment bertimbun-timbun ? huhuhuhuu..bila buleh ciap nie,,
huwaaaa~~PITA o PITA~~..no idea tentang ANDA ! ! ! !

erkk ~~STRESSS
[ Read More ]

wink..winkk~~

lama tak update blog kan,,,lalalalalaa~~

last weekend kitorang g PD ~~hihihihii..kununnye bercuti rehatkan minda yang tengah serabutt,,2 hari satu malam kitorang kat sana,,perghhh,,memang best la..dapat gak la berkumpul walaupun tak semua yang pergi hari tu,,pa per pun memang best la trip nagn korang-korang semua..hihihi :-) so last day sebelum gerak balik UPM kami singgah makan dulu kat sebuah kedai makan. masakan dia sedap tu memang la sedap,,tapi..ya ampumm,,pedas kowttt masakan orang negori..huwaaaa...even aku yang suka makan pedas ni pun tak boleh tahan..huhuhu..sampai tauke kedai tu pun gelak kat kitorang sebab lepas makan semua pakat dok beli gula-gula..terbaik la kann~~ ekekeke..nampak sangat aku tak boleh jadi orang negori, erkk..hahahaa..tak per jadi orang Perak sudahh ~~ lalalalalala




[ Read More ]

hari jumaat~~

sangat suka pada hari jumaat,,,hahaha,,sebab tak der kelas hari jumaat..bukan senangla nak kasi kelas hari jumaat tak der..ekekeke :-P

suka ker?

tak suka sangatla : : : :

huwaaaaa ! ! ! assigment saya sangat banyak hokey ! ! ! :-(




[ Read More ]

erkk~~kelas SASTERA DALAM MULTIMEDIA rini sangat blink..blink..hihihi..memang blink..blink la..kamera flash sana sini~~hahaahaa,,tak ngantok pun rasa..best..best..hahahaha :-)
best kowt kalau semua kelas macam kelas ni...(terfikir sebentar) hurm..



[ Read More ]

kelas (^_^)

uhh,,,erkkk,,ni kelas memancing ker kelas english?huwaaaaaa,,,totally in english..tak ku sangka, disebabkan seorang 'foreigner' yang masuk group 3, fasilitator memancing berkomunikasi totally in englishh..
huhh~~serius jenuh aku nk faham butir bicara beliau. dan tak disangka-sangka pulak aku kena introduce myself dekat foreigner tu,,hohohoo...mampukah untuk bertahan selama 14mingguu?uhuhuhuu
susah nak tafsirkan~~wakakaka ! !  !
[ Read More ]

    SpongeBob
    There was an error in this gadget

    my calendar